R.Kelly, acuzat că a mituit un funcţionar pentru a crea un act de identitate fals pentru o femeie

Procurorii federali americani l-au acuzat pe cântăreţul R. Kelly că a mituit un funcţionar în 1994 pentru a crea un document de identitate fals pentru o femeie care nu a fost numită, au indicat documentele judecătoreşti, potrivit DPA. Kelly a folosit actul de identitate pentru a obţine un certificat de căsătorie pentru Aaliyah, la acel moment în vârstă de 15 ani, au relatat mass-media americane, printre care şi publicaţia New York Times. Un fost manager al lui Kelly a declarat în cadrul unor interviuri că a achiziţionat ID-ul fals, care indica vârsta lui Aaliyah ca fiind de 18 ani, pentru a facilita căsătoria ilegală.

Căsătoria dintre Kelly, care avea la acel moment 27 de ani, şi adolescentă a avut loc o zi mai târziu, potrivit relatărilor din mass-media americane. Potrivit acuzării, cântăreţul şi membri din echipa sa ar fi exploatat sexual minore şi le-ar fi atras în scopuri de natură sexuală.

Cântăreţul, pe numele complet Robert Sylvester Kelly, a fost acuzat penal în mai multe jurisdicţii în acest an pentru abuz sexual asupra minorelor. Kelly, în vârstă de 52 de ani, se află în prezent într-o închisoare din Chicago, fără posibilitatea de a ieşi pe cauţiune, în aşteptarea multiplelor procese care-l vizează.

Cântăreaţa de R&B Aaliyah, pe numele complet Aaliyah Dana Haughton, a murit într-un accident de avion în 2001.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: