La Muzeul de Ştiinţele Naturii

Expoziţie de machete realizate de copii

Muzeul de Ştiinţele Naturii invită sucevenii, în perioada 20.11.2019 – 9.12.2019, să viziteze expoziţia concurs de machete cu tema „Muzeul de Ştiinţele Naturii în imaginaţia copiilor”.

„Mulţumim tuturor copiilor de la grădiniţele Zamostea şi Filadelfia, şcolile gimnaziale Ipoteşti, Zamostea, Mihăieşti, «Ion Irimescu» Fălticeni, nr. 8 Suceava, Stroieşti, «GhicaVoievod», Bogdăneşti, Colegiul «Ciprian Porumbescu», Liceul Tehnologic «Tomşa Vodă» Solca, care au muncit şi au realizat aceste machete” se arată în comunicatul muzeului.

„Vă aşteptăm să vizitaţi expoziţia de machete şi să votaţi macheta favorită pentru premiul de popularitate, care va fi acordat în data de 5.12. 2019, ora 12.30, la Muzeul de Ştiinţele Naturii din Suceava” mai arată sursa citată. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: