Patru suceveni din Guvern au fost demişi de Ludovic Orban

Trei secretari de stat şi un subsecretar de stat şi-au pierdut funcţiile

Patru suceveni care făceau parte din Guvern au fost demişi de premierul Ludovic Orban.

„Este foarte important să curăţăm instituţiile publice de toţi cei care nu şi-au exercitat corect funcţiile de demnitate publică şi care nu şi-au făcut treaba cum trebuie. Pot să vă spun că deja am început să semnez decizii şi aştept să fac febră musculară de la semnat decizii de demitere a secretarilor de stat, consilierilor de stat, consilierilor generali şi a celorlalte categorii de funcţii care depind de ministru şi de premier, pentru că trebuie să readucem demnitatea în funcţiile publice şi să terminăm cu pilăraia, cu nepotismul”, a declarat miercuri premierul Ludovic Orban.

Între cei 38 de secretari de stat şi consilieri demişi deja de Ludovic Orban potrivit adevărul.ro se află şi patru suceveni.

Astfel, au fost demişi Ioan Cristian Şologon – subsecretar de stat în ministerul Dezvoltării, secretar al organizaţiei judeţene PSD Suceava, Tiberius Marius Brădăţan – secretar de stat la ministerul Sănătăţii, vicepreşedinte al organizaţiei municipale PSD Suceava, Eugen Constantin Uricec – secretar de stat în ministerul Mediului, şi Daniel-Constantin Coroamă – secretar de stat, ministerul Apelor şi Pădurilor.

În Guvern mai deţine funcţie de secretar de stat în Secretariatul General al Guvernului Oana Pintilei, liderul femeilor social-democrate sucevene, iar la Autoritatea Sanitar-Veterinară, vicepreşedinte este tot un sucevean, Octavian Ilisoi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: