DSP Suceava a primit a treia tranşă de vaccin gripal destinat persoanelor din grupele de risc şi doritorilor

 În cadrul campaniei de vaccinare antigripală gratuită 2019-2020, Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană (DSP) Suceava a primit a treia tranşă de vaccin gripal, arată un comunicat de presă al instituţiei.

Potrivit Directorului Executiv al DSP Suceava, dr. Liliana Grădinariu, cele 17.380 de doze vor fi distribuite pentru continuarea vaccinării persoanelor care se încadrează în grupele la risc şi care doresc să se vaccineze.

Din cele 19.120 de doze de vaccin gripal repartizate judeţului Suceava în primele două tranşe, distribuite unităţilor sanitare, instituţiilor de ocrotire, unităţilor de bolnavi cronici şi medicilor de familie, au fost deja raportate ca administrate până la data de 3 noiembrie 12.737 de doze, mai arată sursa citată. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: