Gheorghe Flutur, tranşant în contextul negocierii majorităţii pentru susţinerea noului guvern:

Cei care au demis Guvernul Dăncilă trebuie să meargă cu demersul până la capăt

Dacă cineva dintre ei s-a răzgândit, va trebui să explice

 Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, joi, că partidele şi parlamentarii care au votat demiterea Guvernului Viorica Dăncilă trebuie să ducă demersul până la capăt şi să susţină noul guvern.

„Cei care au votat să plece un guvern cred că trebuie să meargă până la capăt. Să găsim o soluţie alternativă, pentru că România trebuie guvernată. Provizoratul şi interimatul trebuie curmate” a spus Flutur.

El a declarat că toată lumea aşteaptă de la cei care au pornit demersul, l-au semnat şi l-au votat să-l ducă până la capăt.

„Dacă cineva dintre ei s-ar răzgândi, va trebui să explice” a spus Flutur.

El a atras atenţia că dincolo de orice dispute, în prag de iarnă, crede că trebuie să fie găsită o formulă rapidă şi să se facă şi bugetul pentru anul viitor.

„Cred că e nevoie de stabilitate. PNL este un partid responsabil şi nu fuge de guvernare. Îşi asumă guvernarea. Nu când vrei tu guvernezi, ci când are nevoie România de tine. Asta este o abordare serioasă de partid responsabil. Eu mă bucur că PNL aşa a pus problema” a declarat Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: