Aproape 27.000 de spectatori au fost la Festivalul de artă medievală din Suceava

Festivalul de artă medievală Ştefan cel Mare, ediţia a XIII-a, a dus la Cetatea de Scaun şi Muzeul Satului Bucovinean, în cele patru zile, 26.806 vizitatori din care 25.206 la Cetate şi 1600 la Muzeul Satului.

De menţionat este că cei 1.600 de spectatori din Muzeul Satului Bucovinean sunt doar pentru spectacolele care au fost în cadrul Festivalului Medieval.

Raportat la anul 2018, când la festival au fost 25.926 de vizitatori (23.502 la Cetate şi 2424 la Muzeul Satului Bucovinean), se observă o creştere a numărului celor care au venit să vadă spectacolele oferite de trupele care au participat la festival.

Printr-un comunicat, Muzeul Bucovinei ţine să mulţumească tuturor celor care au participat la festival şi speră că ediţia de anul viitor va fi una şi mai reuşită. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: