Gheorghe Flutur, la inaugurarea căminului cultural din comuna Izvoarele Sucevei:

„Este o bucurie pentru gospodarii din Izvoare”

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, sâmbătă, la Izvoarele Sucevei, la manifestările organizate în comună, prilejuite de inaugurarea căminului cultural.

La eveniment au fost prezenţi deputatul Angelica Fădor şi senatorul Daniel Cadariu, alături de reprezentanţi ai autorităţilor locale şi numeroşi localnici.

La Izvoarele Sucevei a fost inaugurat noul cămin cultural şi s-au desfăşurat mai multe activităţi în cadrul primei ediţii a spectacolului folcloric „Sărbătoare la Izvoare”.

Totodată, a fost lansată monografia „Izvoarele Sucevei – o comună din munţii Bucovinei”, ediţia a II-a, realizată de regretatul profesor Ion Aflorei.

La manifestări s-a înregistrat o participare numeroasă, locuitori din Izvoarele Sucevei şi din localităţile învecinate, inclusiv din Ucraina, fiind prezente oficialităţi locale şi judeţene.

La inaugurarea căminului cultural, Gheorghe Flutur l-a felicitat pe primarul Mihail Mechno şi a evidenţiat buna colaborare a administraţiei judeţene cu conducerea Primăriei Izvoarele Sucevei.

„Inaugurarea căminului este o bucurie pentru gospodarii de la Izvoare” a spus Flutur, remarcând că foarte mulţi localnici au fost prezenţi la eveniment. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: