Refacerea Ştrandului Iţcani a intrat în linie dreaptă

> Primarul Ion Lungu a semnat contractul de execuţie cu asocierea condusă de ConBucovina: Practic, facem un ştrand nou

Refacerea Ştrandului Iţcani a intrat în linie dreaptă după ce primarul Ion Lungu a semnat, miercuri dimineaţa, contractul de execuţie cu o asociere a cărui lider este ConBucovina, valoarea contractului fiind de 2,57 milioane de lei.

„Practic, facem un ştrand nou” a spus primarul Ion Lungu.

El a menţionat că durata de execuţie a investiţiei este de 24 de luni.

Potrivit primarului, urmează să fie construit un bazin principal cu suprafaţa de 1.250 mp, un bazin cu apă sărată cu suprafaţa de 250 mp, un bazin pentru copii cu suprafaţa de 420 mp, terasă amenajată pentru alimentaţie publică, pavilion administrativ, pavilion vestiare şi grupuri sanitare, pavilion de control acces, spaţiu de joacă amenajat pentru copii, spaţiu verde amenajat pentru relaxare precum şi două platforme plajă cu nisip cu o suprafaţă totală de 1.120 mp şi o platformă plajă deck cu o suprafaţă de 700 mp.

Proiectul mai include şi alimentare cu energie electrică, gaze naturale, reţele de telecomunicaţii, sistem supraveghere video, sistem sonorizare publică, reţea alimentare cu apă şi reţea canalizare.

Ştrandul Iţcani, amenajat în imediata vecinătate a sistematizărilor hidrologice ale râului Suceava, a funcţionat din anul 1980 ca ştrand de folosinţă publică a municipiului Suceava. În momentul actual, cele trei bazine descoperite care constituie acest amplasament, precum şi zona din proximitatea lor (platformele, vestiarele şi amenajările exterioare ) se află într-o stare avansată de degradare. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: