Suceveanul Aurelian Crăiuţu de la Indiana University (SUA) va conferenţia la USV despre maladiile postcomuniste

Departamentul de Ştiinţe Umane şi Social-Politice, în colaborare cu Centrul de Reuşită Universitară şi Departamentul de Limbă şi Literatură Română şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, va organiza miercuri, 5 iunie, de la ora 12, în aula din corpul E, dezbaterea „Maladiile postcomuniste”, susţinută de specialişti de renume în domeniul ştiinţelor politice şi filosofiei politice. Dezbaterea va fi moderată de conf. univ. dr. Florin Pintescu.

Vor conferenţia Aurelian Crăiuţu, profesor universitar la Indiana University din Statele Unite ale Americii, împreună cu universitarii ieşeni Daniel Şandru şi George Bondor.

Aurelian Crăiuţu este profesor în cadrul Departamentului de Ştiinţe Politice al Indiana University din Bloomington. El a absolvit Liceul „Ştefan cel Mare” din Suceava, Academia de Ştiinţe Economice din Bucureşti, a studiat un an la Universitatea din Rennes, a fost bursier Fulbright la University of Tennessee din Knoxville şi a obţinut în 1999 doctoratul în Teorie Politică la Princeton University. Aurelian Crăiuţu este autor al mai multor cărţi, dar şi studii, analize şi articole în publicaţii din întreaga lume. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: