La Campionatul mondial de karate Shotokan

Cinci medalii pentru România prin sportivii de la Clubul Kita

Cinci sportivi de la Clubul de karate Kita, din Suceava, au venit acasă cu medalii de la Campionatul mondial de karate Shotokan, desfăşurat în perioada 24-27 mai, la Bucureşti, unde România a fost reprezentată de mai multe cluburi din ţară.

Mai exact, au obţinut medalii toţi cei 5 karatişti care au participat la competiţie, copii antrenaţi la Suceava de sensei Olariu Anamaria, centură neagră-nidan.

Raluca Larisa Guşă a obţinut medalia de aur la kumite minicadeţi 12-13 ani, +65kg. Veronica Şuiu a luat medalie de bronz la kata echipe, 10-11 ani, şi alt bronz a fost câştigat de Sara Naria Mafteila kumite echipe, 8-9 ani.

Suceveanca Elena Domşa a adus încă un bronz României la kumite 10-11 ani, -25kg, şi tot bronz a câştigat Anita Silviu, la kumite juniori, +76 kg.

La a 10-a ediţie a Campionatului mondial de karate Shotokan au participat peste 1.500 de sportivi de la 68 de cluburi din 32 de ţări. Alături de România au concurat echipe din Italia, Bulgaria, Ucraina, Cehia, Republica Dominicană, Algeria, Turcia, Polonia, Kazahstan, Egipt, India, Republica Moldova, Pakistan, Norvegia, Azerbaidjan, Kirghizstan, Algeria, Armenia, Austria, Cipru, Anglia, Estonia, Franţa, Georgia, Israel, Macedonia de Nord, Rusia, Suedia, Turkmenistan, SUA şi Uzbekistan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: