Municipiul Suceava

Strada Viitorului din cartierul Obcini intră într-un proces amplu de reparare şi modernizare

> Lucian Harşovschi: Vom avea o stradă refăcută total, cu parcări civilizate, aşa cum au dorit locuitorii când au propus proiectul

Viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi a anunţat, ieri, că au început lucrările de reparare şi modernizare a străzii Viitorului din cartierul Obcini, proiect realizat după consultări cu locuitorii din zonă.

„Ne-am apucat de treabă şi în cartierul Obcini” a anunţat Harşovschi, care a spus că strada Viitorului din cartierul Obcini intră într-un proces amplu de reparare şi modernizare.

El a menţionat că schiţele proiectului de modernizare au fost discutate cu locatarii din zonă şi că a discutat personal cu locuitorii la faţa locului.

„La final vom avea o stradă refăcută total, cu parcări civilizate, aşa cum au dorit locuitorii când s-au implicat şi au votat proiectul, la bugetarea participativă, în 2018” a menţionat Harşovschi.

Reamintim că, în urmă cu o lună, Lucian Harşovschi a declarat că în acest an vor fi realizate ample lucrări de reparaţii la străzi în toate cartierele municipiului Suceava, dar că lucrările nu se vor rezuma doar la peticiri şi plombări, ci vor fi turnate covoare asfaltice şi se vor reabilita şi trotuarele.

El anunţa atunci că în cartierul Obcini se va începe proiectul de modernizare a străzii Viitorului, care a fost propusă la modernizare prin proiectul participativ 2018, iar recent s-a finalizat documentaţia.

Pe această stradă se vor amenaja parcări stânga-dreapta cu pavaj, fără să mai fie blocat carosabilul.

„Îmbinăm spaţiul verde cu parcări” a spus atunci viceprimarul. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: