Firmă suceveană amendată cu 2.500 de lei după ce a depozitat în mod necorespunzător ambalajele din hârtie şi carton

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harşovschi, a anunţat, miercuri, că Primăria Suceava, prin Serviciul Ecologizare, a amendat cu 2.500 lei o firmă de pe raza municipiului care a depozitat în mod necorespunzător şi fără a împături ambalaje din hârtie-carton.

Lucian Harşovschi a făcut un apel la suceveni să-şi respecte oraşul, pentru a avea un municipiu curat, arătând că cei de la salubrizare se confruntă zilnic cu depozite neconforme, cu multe materiale de construcţii în tomberoane şi cu lipsa celor 7 ani de acasă, uneori.

„Din nefericire, astfel de exemple continuă să apară, aşa că, de fiecare dată se vor aplica sancţiuni pentru că doar aşa putem motiva să se depoziteze selectiv şi corect!” a spus Lucian Harşovschi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: