Atletism

Sportivii dorneni s-au remarcat la o competiţie internaţională în Austria

Oraşul austriac Peuerbach a găzduit, în ultima zi a anului trecut, cea de-a 37-a ediţie a concursului internaţional de alergare pe şosea Raiffeisen Silvesterlauf. Printre sutele de participanţi s-au aflat şi trei tineri atleţi de la CSM Dorna Vatra Dornei, antrenaţi de profesorul Cristian Prâsneac. Astfel, Claudia Ionela Hostiuc a câştigat proba de 1700 de metri a fetelor născute în anul 2005, în vreme ce  Alexandru Prâsneac s-a impus detaşat în concursul băieţilor la categoria de vârstă 12 ani. Andrei Dorin Rusu, fostul campion european de juniori al probei de 10.000 metri, s-a clasat pe locul 14 în cursa care a măsurat 6.800 de metri.

„Sunt cât se poate de mulţumit de victoriile înregistrate de Claudia Ionela Hostiuc şi Alexandru Prâsneac, însă şi Andrei Dorin Rusu a scos un timp bun, ţinând cont că se află la primul său sezon în care concurează în competiţiile pentru tineret. Sper ca acesta din urmă să aibă parte de un sezon de sală cât mai reuşit, care să fie încununat cu calificarea la campionatele europene indoor din luna martie, care vor avea loc la Glasgow, în Scoţia”, a declarat antrenorul Cristian Prâsneac.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: