Conferinţa „Răbdarea, virtute prigonită în zilele noastre”

Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români – filiala Suceava, a organizat pe data de 21 noiembrie 2018 o conferinţă intitulată „Răbdarea, virtute prigonită în zilele noastre” susţinută de monahia Siluana Vlad, stareţă a Mănăstirii Sf. Siluan Antonitul din Iaşi. Conferinţa a avut loc în Auditoriul Joseph Schmidt al Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava.

Membrii ASCOR Suceava au simţit şi înţeles că, acum la început de post, răbdarea este cea mai importantă virtute a unui creştin, pentru a face faţă încercărilor. Pornind de la această idee a fost aleasă tema conferinţei. Noi, oamenii în general avem tendinţa de a ne preocupa şi de a ne stresa cu problemele de zi cu zi, uitând să întâmpinăm fiecare problemă cu credinţă, nădejde şi de asemenea cu răbdare.

Bucuria de a o avea alături de noi pe maica Siluana Vlad a fost mare, căci ne-a umplut cugetele cu frumoasele şi înţeleptele cuvinte despre taina răbdării. După ce Maica ne-a ţinut cuvântul de învăţătură, au urmat o serie de întrebări şi răspunsuri la care cucernicia sa ne-a răspuns cu mult drag.

În concluzie, conferinţa „Răbdarea, virtute prigonită în zilele noastre” a adus împreună mulţi tineri şi adulţi dornici de a fi alături de maica Siluana Vlad. (EMANUELA RĂILEANU, membru ASCOR)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: