Din totalul celor 22.676 de carduri returnate de operatorul de servicii poştale

CAS Suceava a distribuit asiguraţilor peste 14.000 de carduri naţionale

 Preşedintele director general al CAS Suceava, Victor Cristi Bleorţu, a declarat că din cele peste 420.000 de carduri naţionale tipărite pentru persoanele asigurate din judeţul Suceava, până la această dată, operatorul de servicii poştale a returnat instituţiei 22.676 de carduri naţionale, care nu au putut fi înmânate beneficiarilor.

„Din cardurile naţionale returnate de operatorul poştal la sediul CAS Suceava, în perioada 9 ianuarie 2015 – 21 noiembrie a.c., instituţia noastră a distribuit 14.208 carduri naţionale persoanelor asigurate care le-au solicitat” a spus Bleorţu.

El a menţionat că în această perioadă au fost eliberate 14.607 adeverinţe de înlocuire a cardului naţional, pentru asiguraţii care au pierdut/ deteriorat cardul, şi 10.572 de adeverinţe înlocuitoare pentru asiguraţii care refuză în mod expres, din motive religioase sau de conştiinţă, acest card.

Bleorţu a mai spus că, în acelaşi interval, CAS Suceava a mai eliberat 42.621 adeverinţe care atestă calitatea de asigurat pentru cei care nu au primit cardul naţional. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: