Volei masculin, Divizia A2

CSM Suceava, la startul unui nou sezon competiţional în eşalonul secund

CSM Suceava debutează, la sfârşitul acestei săptămâni, în noua ediţie de campionat a Diviziei A2 la volei masculin. În prima etapă din sezonul regulat al seriei de est, echipa pregătită de Tudor Orăşanu va evolua azi, cu începere de la ora 11.00, pe terenul nou înfiinţatei Gloria Buzău.

„Începem în «fuleu» campionatul, cu o deplasare la Buzău, pe terenul unei echipe, pe care, deşi s-a reînfiinţat după o pauză de doi ani, o văd principala favorită la promovare, prin prisma transferurilor pe care le-a făcut şi a stabilităţii financiare pe care o are în acest moment. Noi vom alinia o echipă formată în proporţie de 90% din juniori şi mergem cu gândul să-i încurcăm cât mai mult posibil pe buzoieni”, a declarat antrenorul Tudor Orăşanu.

Echipa locală de volei abordează noul sezon fără un obiectiv clar şi cu un lot format exclusiv din jucători suceveni.

„Important este să participăm şi să reuşim să terminăm campionatul, iar aceşti copii să acumuleze experienţă. Cred că suntem singura echipă din voleiul masculin românesc care se bazează exclusiv pe jucători localnici. Cred că-i un lucru pozitiv”, a precizat Orăşanu. Faţă de lotul din sezonul trecut, CSM Suceava a renunţat în pauza competiţională la serviciile lui Dan Lupuleasa. 

 Programul din turul sezonului regulat:

Prima etapă (20 octombrie):

Gloria Buzău – CSM Suceava

Etapa a II-a (27 octombrie):

Ştiinţa Bacău – CSM Suceava

Etapa a III-a (3 noiembrie):

CSM Suceava – Ştiinţa Bucureşti

Etapa a IV-a (10 noiembrie):

Rapid Bucureşti – CSM Suceava

Etapa a V-a (17 noiembrie):

CSM Suceava – CSM Râmnicu Sărat

Tot în acest an are loc şi prima etapă din retur.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI