Tânăr din comuna Frumosu, băut şi fără permis de conducere, reţinut de poliţişti după ce a furat maşina unei rude

Un tânăr de 26 de ani, din comuna Frumosu, a fost reţinut de poliţişti şi încarcerat în arestul IPJ Suceava pentru comiterea mai multor infracţiuni.

Poliţia Judeţeană Suceava a precizat că luni, 15 octombrie a.c., în jurul orei 09.00, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 177, în localitatea Poiana Micului, din comuna Mănăstirea Humorului, un bărbat de 26 de ani, din comuna Frumosu, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat într-un şanţ de pe marginea părţii carosabile.

„Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a arătat IPJ Suceava.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul aparţine unei rude din comuna Mănăstirea Humorului, care nu şi-a dat acordul pentru ca acesta să-i conducă autoturismul.

Astfel, poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”, „conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” şi „furt în scop de folosinţă”, tânărul fiind reţinut pentru 24 de ore şi încarcerat în arestul IPJ Suceava. (M.T.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI