Camera Deputaţilor reduce la titlu o întrebare privind conducta de gaz la Vatra Dornei

Camera Deputaţilor a postat doar titlul dintr-o întrebare adresată de deputatul de Suceava Cătălin Nechifor ministrului Economiei, Dănuţ Andruşca, fără să adauge şi textul întrebării.

Din întregul material a rămas doar titlul „Care este situaţia la zi şi care sunt perspectivele realizării conductei de gaz natural Pojorâta – Vatra Dornei, jud. Suceava, în viitor”.

„Am avut dorinţa ca întrebarea să fie cât mai simplă şi cât mai uşor de înţeles” a declarat Nechifor.

El a apreciat că, probabil, răspunsul va fi mai greu.

„Între timp s-au mai clarificat câteva aspecte în privinţa dlui ministru Andruşca, aşa cum spunea şi dl Ţuţuianu. Sigur, ele erau discutate şi în trecut, diferenţa fiind numărul de minute” a spus Nechifor.

El a adăugat că situaţia celor din Vatra Dornei este însă dificilă în privinţa asigurării căldurii.

„Mai vine o iarnă peste cei din Vatra Dornei, fără gaz metan, cu un preţ al gigacaloriei cel mai mare din ţară şi cu o centrală semifuncţională care, aşa cum s-a întâmplat în ultimii 3 ani, va ceda în luna ianuarie, exact în vârful de sarcină cu temperaturi negative” a spus Nechifor. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: