„Am senzaţia că uneori unii miniştri nu au înţeles de ce sunt acolo”

>Alexandru Băişanu spune că îi reproşează lunar ministrului Transporturilor situaţia gravă a infrastructurii de transport, iar acesta „dă din cap, zice că da şi mai trece o lună”

Deputatul ALDE de Suceava Alexandru Băişanu a declarat, ieri, la România TV, că reproşurile pe care comisarul european Corina Creţu le-a adus ministrului Transporturilor pentru lipsa de proiecte pentru atragerea fondurilor europene pentru dezvoltarea infrastructurii de transporturi sunt întemeiate.

„Corina Creţu are dreptate” a spus Băişanu.

El a arătat că, în calitate de vicepreşedinte al Comisiei de Transporturi din Camera Deputaţilor, la toate şedinţele la care a participat ministrul Transporturilor el i-a reproşat nu numai cele spuse de Corina Creţu, ci o mulţime de alte lucruri. „Domnia sa tace, dă din cap, zice că da, mai trece o lună, vine din nou în şedinţă şi spune aceleaşi lucruri pe care le-am mai auzit de o mie de ori” a spus Băişanu.

El crede că unii membri ai Guvernului nu ştiu ce treabă au în ministere.

„Am senzaţia că uneori unii miniştri nu au înţeles de ce sunt acolo” a arătat Băişanu.

El crede că ministrul Transporturilor ar trebui să ia aminte la spusele comisarului european Corina Creţu şi să facă proiectele necesare.

„Îmi doresc ca ministrul Transporturilor, dacă a auzit ceea ce a spus dna Corina Creţu, să înţeleagă că este ministrul Transporturilor pentru români, pentru confortul în trafic al românilor, pentru dezvoltarea economică, România fiind văduvită de infrastructură de 29 de ani” a mai spus Băişanu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: