Atletism

Sportivii de la CSM Dorna Vatra Dornei, printre protagoniştii Crosului Toamnei de la Panciu

O parte dintre sportivii secţiei de atletism de la Clubul Sportiv Municipal Dorna din Vatra Dornei au luat startul la ediţia a IV-a a concursului naţional Crosul Toamnei, o competiţie ce a avut loc în localitatea Panciu, din judeţul Vrancea, dar şi la un concurs de şosea în localitatea Erfurt din Germania. La Panciu, şapte dintre sportivii pregătiţi la Vatra Dornei de antrenorul Cristian Prâsneac au reuşit să câştige medalii. Astfel, Alexandru Prâsneac a câştigat locul I la categoria copii I într-o cursă pe distanţa de 2000 de metri, Denisa Kora, locul I la copile II pe distanţa de 1000 de metri, Cosmin Kora, locul I la copii III, pe 800 de metri, Claudia Ionela Cosţiuc, locul al II-lea la copile I într-o probă în care s-a alergat 2000 metri, Petru Robert Kore, locul al II-lea la juniori III pe 3000 de metri, Andrei Capră, locul al III-lea la copii II pe 1000 de metri, iar Andreea Sârbu a terminat concursul pe locul al III-lea, la copile II, pe 1000 de metri. Cel mai titrat sportiv de la CSM Dorna Vatra Dornei, Andrei Dorin Rusu, a reuşit să câştige medalia de aur la un concurs pe şosea în Germania, într-o probă ce a măsurat 10.000 de metri, iar colegul său Cătălin Liscan a cucerit medalia de argint la aceeaşi competiţie.

„Sunt încântat şi mulţumit de evoluţia sportivilor mei, care sunt în perioada de acumulare de volum. Sper ca la competiţiile din această perioadă să urcăm şi să prindem vârful de formă la concursurile de obiectiv”, a explicat Cristian Prâsneac, antrenorul secţiei de atletism a Clubului Sportiv Municipal Dorna din Vatra Dornei, club finanţat de Primăria Municipiului Vatra Dornei.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: