Liderul PSD Suceava, Ioan Stan, de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice:

Recunoaştem deschis că suntem un partid al pensionarilor

Seniorii social-democraţi au constituit o adevărată coloană vertebrală a partidului

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, luni, 1 octombrie, cu prilejul Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, că PSD recunoaşte că este un partid al pensionarilor.

Potrivit unui comunicat de presă al PSD Suceava, Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice a constituit, ca în fiecare an, pentru Organizaţia Judeţeană Suceava a PSD, un prilej firesc de a-şi sărbători seniorii.

Astfel, în prezenţa a peste 200 de seniori din tot judeţul, alături de preşedintele acestora, Mişu Gafencu, de parlamentari, de membri ai guvernului şi consilieri judeţeni, senatorul Ioan Stan a prezentat în numele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD mulţumirea şi recunoştinţa pentru activitatea colegilor din organizaţia pensionarilor.

Liderul social-democrat sucevean a apreciat că întotdeauna seniorii social-democraţi au constituit o adevărată coloană vertebrală a partidului şi că implicarea lor a fost determinantă în toate victoriile PSD.

Preşedintele Ioan Stan a subliniat că afirmaţiile pe care adversarii politici le doresc a fi tendenţioase, îi onorează pe cei din PSD.

„Recunoaştem deschis că suntem un partid al pensionarilor. Suntem conştienţi că în mare parte România de azi este creaţia acestor seniori şi a colegilor dumnealor de generaţie” a spus Stan.

El a arătat că acesta este şi motivul pentru care Organizaţia Judeţeană Suceava a PSD doreşte să le ureze viaţă lungă şi fericită tuturor persoanelor vârstnice din judeţ şi le garantează că, aşa cum s-a demonstrat, PSD se preocupă constant în a le asigura un trai decent pe deplin meritat. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: