Preşedintele CJ, Gheorghe Flutur:

Continuăm modernizarea de drumuri judeţene, ca cele de la Breaza sau Panaci, şi le reparăm pe cele afectate de inundaţii

> Până acum am modernizat 14 tronsoane de drumuri judeţene (în total, 38 km)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, ieri, într-o conferinţă de presă, că programul de modernizare a drumurilor judeţene continuă. În acest an, până în prezent, au fost modernizate 14 tronsoane de drumuri judeţene.

El a declarat că până la jumătatea anului au fost efectuate modernizări şi a fost turnat covor asfaltic pe 14 tronsoane de drumuri judeţene, reprezentând 38 km de covoare asfaltice şi tratamente bituminoase.

Potrivit lui Flutur, s-au făcut lucrări la Zvoriştea, Volovăţ, Adâncata, Fântânele, Moldoviţa, Pătrăuţi, Soloneţ, Cajvana, Dolheşti, Fundu Moldovei, dar şi în alte zone. În partea a doua a anului, urmează continuarea modernizărilor şi turnarea de covoare asfaltice şi în alte zone puternic afectate, cum sunt Breaza sau Poiana Negrii.

Preşedintele CJ a spus că, în aceste zone, autovehiculele grele ce transportă ape minerale sau lemne „au făcut drumurile praf”.

Totodată, preşedintele CJ Suceava a anunţat că săptămâna viitoare va fi făcută şi o rectificare bugetară de 5,4 milioane de lei, sumă primită de la Guvern la solicitarea CJ Suceava pentru 30 de obiective afectate de inundaţiile de la sfârşitul lunii iunie.

Flutur a spus că, în urma distrugerilor provocate de ape, cele mai mari sume sunt pentru drumuri judeţene la Broşteni, Dârmoxa, Paltinu, Slatina, Doroteia unde au fost afectate inclusiv poduri şi podeţe.

„Acum urmează să se facă investiţii pentru a fi refăcută capacitatea de transport a drumurilor respective” a spus Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: