Ieri, în municipiul Suceava

Străzi inundate după o ploaie torenţială şi trafic rutier îngreunat din cauză că mai multe semafoare nu funcţionau

Mai multe străzi din municipiul Suceava au fost inundate, ieri, după o ploaie torenţială, iar traficul rutier afectat de ploaie a fost şi mai greoi din cauză că semafoarele din zona centrală nu funcţionau în urma unei avarii la reţeaua electrică.

Ploaia torenţială a reuşit în scurt timp să inunde multe străzi din municipiu, în condiţiile în care reţeaua de canalizare pluvială nu reuşea să preia apele.

În acelaşi timp, circulaţia rutieră s-a desfăşurat anevoios din cauză că vizibilitatea era redusă şi pentru că străzile erau inundate, dar şi din cauză că în zona centrală semafoarele nu funcţionau în urma unei avarii la reţeaua de energie electrică.

Astfel, mai multe deranjamente colective au fost înregistrate în municipiul Suceava vineri la prânz, fiind afectaţi consumatori de pe străzile Mirăuţi, Ana Ipătescu, Tudor Vladimirescu, Ion Vodă Viteazul şi Tipografiei.

Avaria a fost remediată în jurul orei 14. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI