Prezenţa candidaţilor la ultima probă scrisă a bacalaureatului a fost de 91,59%

> Cei mai mulţi au susţinut probe scrise la biologie, geografie şi logică

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, Cezar Anuţei, a declarat că la proba Ed, proba la alegere a profilului şi specializării, prezenţa candidaţilor a fost de 91,59% în judeţul Suceava.

Anuţei a spus că la proba Ed, proba la alegere a profilului şi specializării (fizică, biologie, chimie, informatică, geografie, logică, argumentare şi comunicare, psihologie, economie, sociologie, filosofie), care s-a desfăşurat joi, 28 iunie, s-au înscris 5232 de candidaţi. Alţi 226 de candidaţi au susţinut proba în serii anterioare şi au solicitat recunoaşterea probei.

Din totalul celor înscrişi s-au prezentat la această probă 4792 de candidaţi, dintre care 22 au susţinut proba scrisă la filosofie, 70 la psihologie, 82 la sociologie, 14 la economie, 1148 la logică, argumentare şi comunicare, 1158 la geografie, 348 la informatică, 151 la chimie, 222 la fizică şi 1577 la biologie.

La proba Ed au absentat 440 de candidaţi.

Conform calendarului examenului naţional de bacalaureat, afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 4 iulie (până la ora 12) şi e urmată de depunerea contestaţiilor (orele 12 – 16). În perioada 5 şi 8 iulie vor fi soluţionate contestaţiile, iar afişarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 9 iulie. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: