Fotbal judeţean

Sancţiuni drastice pentru CS Gura Humorului

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Suceava le-a trimis nota de plată celor de la CS Gura Humorului, după incidentele petrecute în urmă cu mai bine de o săptămână la meciul cu Şomuz Fălticeni, când arbitrul Adrian Savu a fost agresat fizic de către antrenorul şi trei dintre jucătorii echipei gazdă.

În baza raportului de arbitraj şi de observare, la care s-a adăugat certificatul medico-legal prezentat de Adrian Savu, toate confirmate de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Bogdan Vodă” din Suceava, Comisia de Disciplină a dictat sancţiuni record, care cumulează nu mai puţin de 42 de etape de suspendare şi amenzi în valoare totală de 8.400 de lei.

Petru Adrian Negrea, portarul echipei din Gura Humorului, a primit nu mai puţin de 12 etape de suspendare şi o amendă de 2.000 de lei după ce l-a lovit cu palmele şi cu piciorul pe arbitru. Aceeaşi sancţiune a primit-o şi Alexandru Andronic, care a plecat de pe banca de rezerve, a pătruns pe terenul de joc şi l-a urecheat, iar apoi l-a lovit cu piciorul pe centralul întâlnirii. Tot 12 etape de suspendare şi 2.000 de lei amendă sportivă a primit şi antrenorul humorean Robert Molocea, care s-a dus în zona de conflict şi l-a lovit de trei-patru ori cu pumnul pe arbitru. Cel mai „ieftin” a ieşit Răzvan Pătraşcu, care a fost amendat cu 2.000 de lei şi a primit doar şase etape de suspendare, după ce l-a lovit cu palma peste gât pe centralul rădăuţean Adrian Savu. Întrerupt la scorul de 1-3, meciul dintre CS Gura Humorului şi Şomuz Fălticeni a fost omologat cu scorul de 0-3, gazdele primind totodată şi o amendă de 400 de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: