I-au dat o mână de ajutor, dar i-au furat şi toţi banii din casă

Au lucrat cu ziua în bătătura unui bătrân consătean, iar apoi s-au gândit că nu ar fi rău să-l lase fără agoniseală. Este vorba despre doi bărbaţi din comuna Preuteşti care acum vor răspunde în faţa legii pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Asta după ce, la finele săptămânii de care ne-am despărţit, cei doi au fost identificaţi de oamenii legii ca autorii unui furt de câteva mii de lei din locuinţa unui octogenar din comună. Din cercetările făcute de poliţişti reiese că, pe parcursul săptămânii trecute, victima îi tocmise pe doi consăteni, unul de 34, iar celălalt de 39 de ani, să-l ajute să taie nişte lemne. Bărbaţii au fost de acord, iar la sfârşitul lucrului proprietarul, în vârstă de 80 de ani, i-a recompensat financiar, timp în care bărbatul de 39 de ani a observat locul de unde bătrânul a luat banii. După ce întunericul a pus stăpânire peste localitate, cei doi s-au deplasat din nou la locuinţa victimei şi au sustras suma de 3.000 lei, pe care ulterior au împărţit-o.

Cu ocazia audierii, cei doi hoţi au recunoscut fapta comisă. Pe numele lor a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI