Şapte eleve calificate la etapa naţională a Olimpiadei de limba germană modernă

Şapte eleve din judeţul Suceava s-au calificat la etapa naţională a Olimpiadei de limba germană modernă, care se va desfăşura în perioada 23-29 martie, la Craiova.

Potrivit inspectorului şcolar din cadrul ISJ Suceava prof. Constantin Tiron, etapa judeţeană a olimpiadei a avut loc sâmbătă, 24 februarie, la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava. Lucrările elevilor au fost evaluate de evaluatori neutri, în alte judeţe din ţară. Tiron a precizat că lotul olimpic judeţean care va reprezenta judeţul la etapa naţională a olimpiadei a fost stabilit în urma centralizării şi înregistrării rezultatelor.

Lotul olimpic judeţean este format din şapte eleve, dintre care trei de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, trei de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava şi o elevă de la Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi.

 Astfel, la etapa naţională a Olimpiadei de limba germană modernă vor participa următorii elevi: Nicolau Anastasia, clasa IX-a, nivel A2, de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava (prof. îndrumător Maftei Camelia); Mangîr Ştefania, clasa a X-a, nivel B1, de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava (prof. îndrumător Grigoreanu Sofia); Lungoci Teodora, clasa a X-a, nivel B2, de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava (prof. îndrumător Zaharia Anca Mihaela); Tofan Andra, clasa a XII-a, nivel C1, de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava (prof. îndrumători Zaharia Anca Mihaela/ Steffen Frank); Breabăn Emilia, clasa a XII-a, nivel B1, de la Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi (prof. îndrumător Anton Elena Iohana); Rotar Mihaela Andra, clasa a X-a, nivel B2, de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava (prof. îndrumători Zaharia Anca Mihaela/ Steffen Frank); Bădăluţă Bianca, clasa a XII-a, nivel B2, de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava (prof. îndrumător Juravle-Lucescu Alina).

„Felicitări sincere şi mult succes atât elevilor, cât şi profesorilor îndrumători! De asemenea, felicitări şi celorlalţi elevi şi profesori îndrumători pentru frumoasele rezultate!” a transmis inspectorul şcolar Constantin Tiron. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: