Ucraineancă prinsă în Vama Siret cu paşaport fals

O femeie din Ucraina a fost prinsă în Vama Siret în timp ce încerca să intre în ţara noastră cu un paşaport fals. S-a întâmplat luni, aproape de ora 22 când, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, s-a prezentat, călătorind cu un microbuz înmatriculat în Ucraina, o femeie care s-a legitimat cu un document eliberat de autorităţile vecine. În urma verificărilor efectuate pentru intrarea în România, poliţiştii de frontieră au constatat că există diferenţe de fizionomie între persoana prezentă la controlul de frontieră şi fotografia din documentul de călătorie. În plus, paşaportul prezentat nu îndeplinea condiţiile de formă şi de fond ale unui document autentic; era fals. Ulterior, cercetările au stabilit că persoana în cauză este o tânără de cetăţenie ucraineană, în vârstă de 20 de ani.

„În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi uz de fals” ne-a comunicat Biroul de presă din cadrul STPF Suceava.

Mai mult, tânăra s-a ales şi cu interdicţia de a mai intra în ţara noastră pentru 5 ani de zile.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!