Sucevean căutat în ţară pentru viol, găsit ascunzându-se în Franţa

> El era căutat de autorităţi încă din 2011

 Un sucevean care se ascundea de autorităţi pentru că trebuie să răspundă în faţa legii a fost dibuit până la urmă, chiar dacă fugise din ţară. La finele săptămânii trecute, bărbatul, în vârstă de 36 de ani, cu domiciliul pe raza comunei Şerbăuţi, a fost încarcerat în Penitenciarul Rahova, după ce a fost condamnat de Judecătoria Suceava la 6 ani de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de viol.

Bărbatul fusese dat în urmărire încă din luna septembrie 2011, după ce a fugit din ţară, fiind dibuit şi arestat de autorităţile franceze, cu sprijinul Serviciului Urmăriri din cadrul Direcţiei Investigaţii Criminale a IGPR. Suceveanul a fost extrădat în România la finele săptămânii trecute, când a ajuns direct în puşcărie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!