Helen Mirren, omagiată la 72 de ani, la gala Movies for Grownups Awards

Actriţa britanică Helen Mirren a fost recompensată cu un premiu pentru întreaga carieră, la gala Movies for Grownups Awards, asigurând că deciziile sale profesionale sunt luate încă sub imperiul „neprevăzutului”, relatează EFE. „Viaţa ne surprinde şi ne oferă multe posibilităţi. Dacă totul ar fi scris dinainte, nu ar merita. De aceea mă atrage neprevăzutul, pentru că orice se poate întâmpla. Aşa am decis să-mi trăiesc viaţa, fie în dragoste, fie în domeniul profesional”, a declarat marea doamnă a scenei britanice în vârstă de 72 de ani.

Helen Mirren a fost omagiată la cea de-a 17-a ediţie a Movies for Grownups Awards decernate de revista AARP (American Association for Real Possibilities) în sala Beverly Wilshire Hotel din Los Angeles.

Actriţa a mărturisit că era atât de frustrată în tinereţe pentru că nu i se ofereau roluri, încât s-a dus să i se ghicească în cărţi. „Eram foarte nesigură. Credeam că nu voi reuşi să mă dedic actoriei. Nu-mi doream decât să fiu actriţă, dar nu vedeam calea”, a spus Mirren care a mărturisit că ghicitoarea de tarot i-a spus că avea succes după 40 de ani, ceea ce s-a întâmplat. Totuşi a decis că nu vrea să ştie ce îi rezervă viaţa, deşi primise mai multe foi cu ceea ce i se va întâmpla în anii următori. „Am citit doar atât, restul l-am aruncat la gunoi. N-am vrut să mai fie nimic scris”, a povestit ea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: