Fotbal, Liga a III-a

Retrageri din campionat din cauza problemelor financiare

>Partea a doua a sezonului competiţional al Seriei I va începe fără două echipe, Avântul Valea Mărului şi Metalosport Galaţi

 Partea a doua a sezonului competiţional 2017-2018 al Seriei I a Ligii a III-a de fotbal va începe cu două echipe în minus, după ce ultimele clasate, Avântul Valea Mărului şi Metalosport Galaţi, şi-au anunţat retragerea din campionat din cauza problemelor financiare. Fiindcă abandonurile au avut loc după încheierea turului, rezultatele înregistrate în prima parte a sezonului vor rămâne în statistică, urmând ca partidele din retur ale celor două formaţii să fie pierdute cu 3-0 la „masa verde”.

În urma acestui fapt, lupta pentru evitarea retrogradării s-a simplificat foarte mult în Seria I, din care va mai retrograda o singură echipă la finalul sezonului, respectiv formaţia poziţionată pe locul 13.

Bucovina Rădăuţi nu este afectată sau avantajată de abandonurile grupărilor Avântul Valea Mărului şi Metalosport Galaţi, întrucât trupa pregătită de Daniel Bălan şi Dorin Goian ocupă o poziţie în prima jumătate a clasamentului, departe de zona „minată” a retrogradării.

Rădăuţenii se află în aceste zile în cantonament la Suceviţa şi pregătesc de zor returul de campionat.

„Facem câte două antrenamente zilnic şi suntem mulţumiţi de modul în care jucătorii răspund la comenzi. Pentru a-i obliga pe băieţi să dea totul, alerg cot la cot cu ei. Dacă eu la 38 de ani ai mei nu mă plâng, e un semnal clar că trebuie să-şi forţeze limitele şi să tragă până la capăt”, a declarat antrenorul Daniel Bălan.

Trupa antrenată de Daniel Bălan şi Dorin Goian a încheiat prima parte a sezonului pe locul 7 şi în prima etapă din retur va juca acasă cu liderul Aerostar Bacău. Interesant este faptul că antrenorii celor două formaţii, Cristi Popovici şi Daniel Bălan, se vor întâlni din nou în această postură după ce băcăuanul i-a fost ultimul antrenor suceveanului Daniel Bălan la Foresta Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI