Fotbal

Foresta Suceava a revenit din stagiul de pregătire montan şi se pregăteşte de „episodul” amicalelor

Foresta Suceava a revenit din stagiul de pregătire montan de la Poiana Negri. Au fost 10 zile de antrenamente susţinute, în care antrenorul Florentin Petre a pus accent pe pregătirea fizică. Membrii staffului tehnic al Forestei au apreciat utilitatea acestui cantonament, îmbucurător fiind faptul că nu au existat accidentări şi toţi jucătorii au avut capacitatea fizică să ducă pregătirea până la capăt, inclusiv juniorii şi „stranierii” nou-veniţi.

Până pe 24 februarie, când va avea loc reluarea campionatului, sucevenii se vor antrena în localitate, urmând să dispute şi un număr de patru meciuri amicale, după cum urmează: cu Sănătatea Darabani, pe 7 februarie, cu Bucovina Rădăuţi, pe 9 februarie, cu Ştiinţa Miroslava, pe 14 februarie, şi cu Aerostar Bacău, pe 16 februarie, toate pe terenul sintetic de la Liceul cu Program Sportiv.

Referitor la efectivul de jucători, trebuie precizat că lotul Forestei Suceava a suferit transformări serioase în intersezon. Dintre jucătorii care au dus greul în sezonul de toamnă se mai află în prezent la echipă portarul Răzvan Began, fundaşii Wilhem Renquin şi Pavel Secrier, mijlocaşul Andrei Cerlincă, atacanţii Marius Matei şi Edgar Movsisyan, alături de mijlocaşul Vasile Dănilă, care a fost mai mult accidentat în sezonul de toamnă, şi de juniorii Onofraş, Robert Bosânceanu, Cosmin Coroamă sau Ruben Sumanariu, şi ei cu prezenţe constante în echipă în turul campionatului.

Gruparea suceveană s-a despărţit în pauza de iarnă de Issa Diallo, Alessandro Masella, Daniel Pappoe, Alexandru Belevschi, Dali Amar Belkacem sau Boumina Naofal, locul acestora fiind luat tot de jucători din străinătate. De departe cel mai titrat dintre aceştia este atacantul francez Loic Kharoubi, un fotbalist cu o carte de vizită impresionantă. În vârstă de 25 de ani, Kharoubi are în portofoliu formaţii cunoscute precum Valenciennes şi Dunkerque din Franţa, Al Gharafa (Qatar), Catanzaro şi Brescia (Italia), Samsunspor (Turcia) sau Bolton Wanderers (Anglia). Kharoubi vine după o accidentare serioasă la genunchi şi intenţionează să-şi relanseze cariera în România. Sub comanda lui Florentin Petre se mai află bulgarul Ivan Georgiev Makriev (21 de ani), moldovenii Mihai Negură, fundaş stânga, şi Oleg Lupuşor, mijlocaş central, ambii în vârstă de 23 de ani, de la Speranţa Nisporeni, dar şi fundaşul central francez Moussa Konate, în vârstă de 23 de ani, care a mai jucat la Auxerre şi Carev Dvor (Macedonia).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: