O suceveancă şi-a înjunghiat mortal fiica de şase ani şi s-a sinucis în Italia

> Fetiţa s-a aflat în sistemul de protecţie în judeţul Suceava până în 2015, când o instanţă a decis să fie încredinţată mamei

 O tragedie s-a produs în zona Torino din Italia după ce o tânără şi-a ucis fiica de şase ani cu mai multe lovituri de cuţit, după care s-a sinucis.

Potrivit informaţiilor din presa italiană preluate de presa românească, femeia avea 31 de ani şi venise în Italia în luna mai a acestui an.

Deşi iniţial îşi abandonase fiica în România, aceasta s-a răzgândit şi a luat-o în Italia.

Acolo mama, care suferea de o boală psihică gravă, şi-a înjunghiat copilul cu mai multe lovituri de cuţit, după care s-a sinucis în altă cameră.

Corpurile celor două au fost găsite de bunica fetiţei.

Femeia se afla sub supravegherea unui centru psihiatric de lângă Torino.

Directorul adjunct al DGASPC Suceava, Margareta Isăilă, a declarat, duminică, că fetiţa a fost preluată în anul 2011 în sistemul de protecţie în grija unui asistent maternal profesionist până în luna august 2014, apoi în grija unui unchi de pe linie maternă.

Isăilă a precizat că în luna aprilie 2015 fetiţa a fost încredinţată mamei după ce instanţa judecătorească i-a redat acesteia exerciţiul drepturilor părinteşti, stabilind totodată monitorizarea mamei pe o perioadă de şase luni de către Serviciul Autoritatea Tutelară din cadrul Primăriei Rădăuţi.

Ea a mai spus că mama a fost consiliată post-integrare în perioada respectivă la DGASPC Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: