Bucovina Rădăuţi, scoasă din Cupa României, chiar din primul tur

CSM Bucovina Rădăuţi şi-a luat repede de grija Cupei României.

În primul tur, disputat miercuri, în deplasare, cu ACS Transdor Tudora, reprezentanta judeţului Botoşani, jucătorii lui Daniel Bălan au fost învinşi cu 3-1. La pauză, botoşănenii conduceau deja cu 1-0, dar deznodământul partidei nu avea să se schimbe pentru unicii mesageri ai judeţului Suceava în Cupa României nici în partea a doua a jocului.

Fazele fixe au dat de furcă rădăuţenilor, care au primit două goluri din lovituri libere, cel de al treilea, venit în min. 85, un adevărat spectacol, fiind marcat dintr-un şut teribil, de la circa 25 de metri.

Golul Bucovinei Rădăuţi a fost înscris de Cerlincă, rădăuţeanul marcând dintr-un penalti acordat pentru un henţ în careu.

Ieşind devreme din Cupa României, CSM Bucovina se poate concentra exclusiv pe competiţia de Liga a III-a, în care a promovat de curând.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI