Activitatea Maternităţii Fălticeni s-a reluat începând de ieri

Managerul Spitalului Municipal Fălticeni, medicul Vlad Alexandru Morariu, a declarat pentru NewsBucovina că activitatea Maternităţii Fălticeni va fi reluată începând de vineri dimineaţa, după ce comisia CAS Suceava a emis, joi, decizia de evaluare a spitalului fălticenean.

Morariu a menţionat că DSP Suceava a acordat, miercuri, autorizaţia sanitară de funcţionare pentru Maternitatea Fălticeni, iar în cursul dimineţii de joi aceasta a fost ataşată dosarului de evaluare a Spitalului Municipal Fălticeni, ce a fost depus la Casa de Asigurări de Sănătate Suceava.

Morariu a mai spus că a solicitat preşedintelui-director general al CAS Suceava realizarea evaluării în regim de urgenţă a spitalului fălticenean, ţinându-se cont că activitatea Maternităţii Fălticeni a fost suspendată în perioada procesului de mutare în noul sediu şi în intervalul de timp cât a durat procedura de obţinere a autorizaţiei sanitare de funcţionare.

El a precizat că decizia de evaluare a comisiei de la CAS Suceava a fost emisă în cursul zilei de joi, urmând ca activitatea la Maternitatea Fălticeni să fie reluată de vineri dimineaţă.

Morariu a adăugat că personalul maternităţii fălticenene a fost deja rechemat din concediu începând de vineri.

Preşedintele-director general al CAS Suceava, ec. Victor Cristi Bleorţu, a declarat pentru NewsBucovina că decizia de evaluare a Spitalului Municipal Fălticeni a fost emisă în cursul zilei de joi, iar în aceste condiţii se poate relua activitatea în contract cu CAS Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: