La Campionatul naţional de alergare montană

Trei medalii pentru atleţii dorneni

La ediţia a opta a Campionatului naţional de alergare montană organizat la Vatra Dornei, pe 13 august, atleţii de la Clubul Sportiv Municipal „Dorna” au obţinut trei medalii.

Gabriel Bularda s-a impus la categoria juniori, obţinând titlul de campion naţional şi calificându-se astfel cu reprezentativa României la Campionatul mondial de alergare montană care va avea loc pe 11 septembrie în Bulgaria.

Sportivii dorneni au mai obţinut două medalii de bronz cu echipa, la băieţi, cu atleţii Gabriel Bularda, Marius Rădoi şi Grigore Iacob, iar la fete echipa a fost compusă din Larisa Corbu, Paula-Alina Vântu şi Elena Bejenariu.

La finalul competiţiei, antrenorul Cristian Prâsneac ne-a declarat că este foarte încântat de evoluţia sportivului Bularda, care a ieşit campion naţional şi s-a calificat la mondiale. „Mă bucură şi cele două medalii obţinute cu echipa şi vreau să mulţumesc pe această cale şi Primăriei Vatra Dornei pentru sprijinul acordat”, a mai spus Cristian Prâsneac.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: