Un executor judecătoresc al Camerei Executorilor Judecătoreşti de pe lângă Curtea de Apel Suceava a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu

Grigori Şmocot, executor judecătoresc în cadrul Camerei Executorilor Judecătoreşti de pe lângă Curtea de Apel Suceava, cu sediul profesional în municipiul Dorohoi, din judeţul Botoşani, a fost trimis în judecată, în stare de libertate, pentru abuz în serviciu.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava, bărbatul este acuzat că a îndeplinit în mod defectuos actul de executare silită a unei firme în insolvenţă.

După cum se arată în documentul citat, Şmocot „a îndeplinit în mod defectuos actul de executare silită constând în ridicarea la data de 23.10.2014 a tractorului marca Fendt 828 Vario SCR Profi, aflat în folosinţa debitoarei, prin încălcarea interdicţiei de executare silită a debitorului aflat în insolvenţă prevăzută de art. 36 din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolvenţei, şi prin aceasta a cauzat o vătămare a dreptului de folosinţă al persoanei vătămate SC P.I. SRL asupra bunului menţionat“.

Dosarul va fi soluţionat de Curtea de Apel Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI