Târgul Bucovinei, în Iaşi

TRADITIONALE DSCN0303 (4)> Pe lângă produsele gastronomice tradiţionale, de actualitate sunt ofertele de Crăciun şi Revelion

În perioada 16-18 octombrie a.c., Consiliul Judeţean Suceava, în colaborare cu Centrul Cultural „Bucovina”, Asociaţia „Produs în Bucovina” şi Iulius Mall Iaşi, organizează cea de-a V-a ediţie a Târgului Bucovinei. Evenimentul se adresează publicului ieşean care, astfel, este invitat să deguste din produsele gastronomice tradiţionale ale agenţilor economici membri ai Asociaţiei „Produs în Bucovina”, ale stânelor participante la manifestare, vizitatorii putând să pătrundă, împreună cu artiştii populari, şi în tainele meşteşugurilor bucovinene.

În cadrul târgului, cei prezenţi vor lua contact cu oferta turistică a judeţului Suceava, posibilităţile de cazare şi de agrement, cu nelipsitele tururi de mănăstiri, însă de actualitate sunt ofertele de Crăciun şi Revelion.

Potrivit lui Ioan Cătălin Nechifor, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, „pentru ca voia bună să fie deplină”, ieşenii sunt invitaţi să se prindă în joc alături de membrii Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu”, ai celor din grupurile folclorice şi din ansamblurile artistice din judeţul nostru care vor evolua pe scena special amenajată în parcarea Iulius Mall Iaşi.

Deschiderea oficială va avea loc vineri, 16 octombrie, la ora 13, iar manifestările vor continua în zilele de sâmbătă şi duminică, între orele 10-20.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: