Deputaţii Galan şi Cioată au semnat protocolul de înfiinţare a ALDE Suceava

alde-suceavaDeputaţii Constantin Galan şi Cezar Cioată, primul de la PLR şi al doilea de la PC, au semnat protocolul de fuziune şi înfiinţare a ALDE şi la Suceava.

Potrivit unui comunicat de presă, cei doi vor ca Alianţa Liberală şi Democratică Europeană­ALDE filiala Suceava, să fie consolidată ca a treia forţă politică a judeţului, „o forţă etică de centru, a clasei de mijloc, a acelora care lucrează în serviciul public, a întreprinzătorilor din toate sectoarele economiei, a practicienilor profesiilor liberale, a românilor pentru care libertatea individuală este pusă cu adevărat în valoare prin asumarea activă a responsabilităţilor pentru propriul destin, pentru soarta comunităţii şi prosperitatea naţiunii”.

Din punctul de vedere al ALDE Suceava, România are nevoie astăzi de două lucruri esenţiale: liberalism şi democraţie.

Astfel, pentru liberalism înseamnă asigurarea libertăţilor cetăţeneşti, înseamnă economie de piaţă, taxe mai mici şi locuri de muncă bine plătite, iar democraţia nu poate exista fără valori de bază: libertate, dreptate şi egalitate în faţa legii, transparenţă, toleranţă, competiţie dreaptă, egalitatea şanselor şi egalitatea în drepturi.

„ALDE filiala Suceava, prin cei doi copreşedinţi, Constantin Galan şi Cezar Cioată, a declarat că noua formaţiune care a rezultat în urma fuziunii dintre Partidul Conservator şi Partidul Liberal Reformator a intrat în febra organizării în teritoriu prin constituirea organizaţiilor locale, precum şi pregătirea listelor cu candidaturi pentru primari, consilieri locali şi judeţeni în toate cele 114 UAT­uri ale judeţului”, se arată în comunicat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: