Caravana care aduce „Culturala” la tine acasă

caravanaVara asta îţi însufleţim serile caniculare cu filme, cărţi, oportunităţi de angajare şi multe alte surprize! Lasă-te furat de lumea fascinantă a culturii, chiar la tine în oraş, cu Caravana Culturală, un proiect marca Inspire Group.

Pe 12 august începem a doua ediţie a proiectului naţional Caravana Culturală de film şi carte din România, un eveniment care se va desfăşura în 19 oraşe mici şi mijlocii din România şi care va aduce mai aproape de familia ta artiştii, autorii şi titlurile preferate.

Dăm startul în Focşani (12 august) şi continuăm în Vaslui (13 august), Botoşani (14 august), Dorohoi (15 august) şi Fălticeni (16 august). Ca să afli când ajungem şi la tine în oraş, te invităm pe site-ul nostru: www.inspiregroup/caravanaculturala.ro.

În fiecare seară vei avea ocazia să vizionezi un film de colecţie pe marele ecran şi să câştigi premii oferite de partenerii proiectului: Pur, Persil, Aqua Carpatica, Telekom, Farmec, Epson şi mulţi alţii.

În cadrul evenimentului companiile participante îţi vor prezenta oferta de joburi disponibile pentru tine şi te invită să participi la activităţile interactive desfăşurate la standurile lor.

Ia-ţi prietenii, familia, copiii şi bunicii şi fii prezent la cel mai mare eveniment din oraşul tău!

Dacă vrei să faci cunoştinţă cu noi înainte de eveniment şi să ne mai pui întrebări, te aşteptăm pe pagina de facebook a Caravanei: https://www.facebook.com/CaravanaCulturalaInspire. (CP)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: