Aeroportul din Bruxelles

Apă minerală pentru care călătorii plătesc, dacă vor, 1 euro

Aeroportul internaţional din Bruxelles pune la dispoziţia călătorilor care au trecut de filtrele de control şi îşi aşteaptă îmbarcarea apă minerală pentru care pot plăti, dacă vor, un euro pentru o sticlă de 50 de cl. După cum informează pagina sa de internet, aeroportul Zaventem „îşi propune că crească nivelul de confort al pasagerilor” şi, prin urmare, a creat un stand cu apă minerală de la care aceştia se pot servi, fiind „invitaţi să contribuie voluntar cu un euro pentru fiecare sticlă“.

Prin această măsură, aeroportul din capitala Belgiei se înscrie printre primele care pun în practică o recentă recomandare a ACI Europe, parte a Airports Council International (ACI), care apără interesele operatorilor aeroportuari.

În contextul în care reglementările severe de securitate nu permit călătorilor să treacă cu sticle cu lichide dincolo de zona de control, ACI Europe a recomandat aeroporturilor să le ofere acestora apă la un preţ mai scăzut, fiind cunoscut că restaurantele şi cafenelele din ariile respective vând foarte scump sticlele cu apă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI