Shia LaBeouf a finalizat tratamentul contra dependenţei de alcool

Shia-LaBeoufActorul Shia LaBeouf a finalizat tratamentul contra dependenţei de alcool, pe care a fost obligat să îl urmeze începând din vara anului trecut după ce a fost arestat, pe 26 iunie 2014, pentru comportamentul turbulent din timpul unei reprezentaţii de pe Broadway, New York, informează contactmusic.com. Dacă se va ţine departe de probleme în următoarele şase luni, actorul ar putea scăpa de toate acuzaţiile care îi sunt aduse.

Shia LaBeouf, în vârstă de 28 de ani, a solicitat de bunăvoie anul trecut asistenţă pentru tratarea dependenţei de alcool, a spus, la momentul respectiv, într-un comunicat, Melissa Kates, purtătoarea de cuvânt a actorului.

Pe 26 iunie 2014, Shia LaBeouf a fost arestat pentru tulburarea liniştii publice, violarea proprietăţii şi hărţuire, după ce a fumat şi a avut un comportament „zgomotos şi turbulent” în timpul unei reprezentaţii a spectacolului „Cabaret”, care a avut loc în teatrul Studio 54, de pe Broadway.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: