Simion Sticleţ, în „cărţi” să preia conducerea Primăriei Rădăuţi

Sticlet-SimionConsilierul local Simion Sticleţ, care îndeplineşte în prezent funcţia de viceprimar, ar urma să preia şi atribuţiile de primar în condiţiile în care viceprimarul Tiberiu Maerean (PSD) ar urma să fie înlocuit din funcţie, după cum a decis conducerea organizaţiei PSD Rădăuţi.

Unul dintre consilierii locali rădăuţeni care ar fi fost favorit să preia funcţia lui Maerean, Mihai Reman, a declarat, luni, că nu intenţionează să candideze pentru această funcţie.

El a spus că va rămâne consilier local şi consilier al deputatului PSD Eugen Bejinariu.

În aceste condiţii, se pare că dacă Tiberiu Maerean va fi înlocuit din funcţia de viceprimar, celălalt viceprimar desemnat, Simion Sticleţ, va prelua atribuţiile de primar.

Sticleţ a fost ales să îndeplinească atribuţiile de viceprimar pe perioada în care viceprimarul Tiberiu Maerean îndeplinea atribuţiile de primar, din cauză că primarul municipiului, Aurel Olărean, este suspendat, fiind arestat preventiv într­un dosar de corupţie.

În condiţiile în care se preconizează ca în şedinţa din această săptămână a CL Rădăuţi să fie supusă votului înlocuirea lui Maerean, viceprimarul în funcţie va rămâne Sticleţ care va prelua şi atribuţiile de primar.

Ulterior, este posibil ca CL Rădăuţi să desemnează un alt viceprimar.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: