Simona Halep este aşteptată la inaugurarea unui teren de tenis

Consiliul Local Suceava a dat undă verde sucevenilor să aibă acces pe terenurile de sport ale şcolilor din municipiul Suceava şi a aprobat asocierea cu Dedeman pentru realizarea unui teren de tenis pe care să-l inaugureze cea mai bună jucătoare de tenis din România, Simona Halep.

Consilierii locali suceveni s-au întrunit în şedinţă extraordinară vineri, 13 martie, după ce, în şedinţa ordinară de la finele lunii februarie, au respins un proiect, iar altul nu a mai intrat în discuţie.

Este vorba despre proiectul privind prelungirea contractelor de dare în administrare pentru unităţile de învăţământ preuniversitar a bunurilor imobile, terenuri şi clădiri aparţinând domeniului public al municipiului Suceava care a picat cu 15 voturi, adică cu un vot mai puţin decât prevede regulamentul pentru ca un proiect să poată fi adoptat.

Întrucât acest proiect nu a fost votat luna trecută, nici asocierea între municipiul Suceava, SC Dedeman SRL şi Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava nu a putut intra în discuţie.

Astfel, în şedinţa extraordinară de vineri, 13 martie, consilierii locali suceveni au reparat greşeala comisă, votând până la urmă ambele proiecte. În acest fel, toţi cei 19 consilieri prezenţi au adoptat darea în administrare a bunurilor aparţinând domeniului public al municipiului, până la sfârşitul anului.

Totodată, ca urmare a deciziilor luate vineri, Dedeman a primit aprobarea pentru amenajarea unui teren de tenis, pe cheltuială proprie, Primăria obligându-se să pună la dispoziţie un teren de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară. După finalizarea lucrărilor la terenul de tenis, compania va oferi spaţiul în mod gratuit municipalităţii.

La inaugurarea noului teren este aşteptată să participe şi cea mai bună jucătoare de tenis din România, locul trei în WTA, Simona Halep.

La şedinţa de Consiliu Local de vineri a participat şi fostul viceprimar al Sucevei, Gavril Vîrvara, în momentul de faţă consilier local.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: