PSD Rădăuţi a votat pentru înlocuirea viceprimarului

PSD Rădăuţi a decis, joi seara, să-l schimbe din funcţie pe viceprimarul PSD Tiberiu Maerean, care în prezent exercită şi atribuţiile de primar, în condiţiile în care primarul în funcţie, Aurel Olărean, este arestat preventiv şi este cercetat pentru fapte de corupţie.

Potrivit unor surse din PSD Rădăuţi, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Biroului Permanent Municipal al PSD Rădăuţi s-a decis ca Maerean să fie înlocuit din funcţia de viceprimar. Pentru înlocuirea lui au votat 16 membri, iar 7 au fost împotrivă.

Decizia PSD Rădăuţi va fi pusă în aplicare în şedinţa Consiliului Local din 19 martie.

Potrivit unor surse, în locul lui Maerean PSD ar urma să-l propună pe preşedintele executiv al PSD Rădăuţi, consilierul local Mihai Reman, care este consilier al deputatului Eugen Bejinariu.

Înlocuirea lui Maerean a fost decisă după ce în organizaţie au existat numeroase voci care l-au acuzat pe viceprimar de management defectuos şi de lipsă de comunicare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: