Fotbal feminin

Victorie pentru Armonia Fălticeni în etapa a XI-a a Ligii I

Echipa Armonia Fălticeni a câştigat meciul din etapa a XI-a a Ligii I de fotbal feminin în faţa grupării CSŞ Târgovişte. Primăvara a venit la fix în sportul fălticenean. Practicând un joc bun, elevele antrenorilor Marcel Irimie, Alin Rotaru şi Dumitru Hreamătă s-au impus cu scorul de 3-0 (2-0).

Formaţia fălticeneană şi-a asigurat a doua victorie stagională prin golurile marcate de Olariu (2) şi Vieru, ultima transformând un penalti.

Armonia Fălticeni a început meciul în următoarea alcătuire: Bălăneasa, Crăciun, Loghin, Alexoaia, Tătar, Perijoc, Vieru, Axinte, Simion, Olariu, Tibichi. Rezerve: Onofrei, Munteanu, Dumitru, Pascan, Ungureanu, Sâicu, Cosuleanu.

Cu cele trei puncte cucerite în această rundă, pe stadionul „Tineretului” din Fălticeni, Armonia a urcat pe locul cinci în clasamentul Seriei de Est, la egalitate de puncte, şapte, cu Viitorul Buzău, principala contracandidată a sucevencelor la calificarea în play-off.


Rezultatele etapei a XI-a:

Oţelul Galaţi – Selena Constanţa          0-3

Armonia Fălticeni – CSŞ Târgovişte          3-0

Viitorul Buzău – Navobi Iaşi (sâmbătă)

CSM Paşcani a stat în această rundă.

În etapa viitoare, pe 29 martie, Armonia Fălticeni se va deplasa la Constanţa.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI