Victor Ponta – „nabab de România”, în viziunea PNL Suceava

Ioan Bălan

Ioan Bălan

Deputatul PNL de Suceava Ioan Bălan este de părere că ultimele zile au venit cu dovada clară că premierul României, Victor Ponta, are cu totul alte preocupări decât grija faţă de oamenii pe care îi conduce. Parlamentarul sucevean, care este vicepreşedinte pentru zona de NE a PDL(PNL), a declarat presei că relatările venite din mass-media centrală relevă că premierul Ponta şi-a luat concediu imediat după pierderea alegerilor pentru a putea participa în Dubai, la Abu Dhabi, la ultima etapă din circuitul de Formula 1, una hotărâtoare, pentru că urmează să decidă cine câştigă titlul mondial. Victor Ponta a fost chiar fotografiat la ieşirea dintr-un „club de fiţe” aflat în parcarea circuitului de Formula 1. Mai mult, presa străină, dar şi cea naţională, vorbeşte despre faptul că liderul social-democrat s-ar afla în spatele proiectului Forza Rossa, proiectul botezat „prima echipă românească” din istoria Formulei 1.

„Vorbeam zilele trecute despre faptul că Victor Ponta în paranoia lui se credea Dumnezeu. Constat că lucrurile nu sunt departe de adevăr, numai că îl văd pe cel care se erija ca un apărător total al celor necăjiţi cu pensii mici, cărora le promitea că le va garanta pensiile, cum este prezentat astăzi de către mass-media într-o ipostază necunoscută nouă şi anume de «prinţ de România» în Dubai, care nu are nicio problemă să achite note de plată de zeci de mii de euro în cluburi de fiţe şi cu hobby-uri pe măsură. Noi îl ştim din postura unui biet copilot al raliurilor autohtone, însă astăzi îl vedem în postura de promotor al unei echipe de Formula 1. Aş parafraza un celebru personaj al lui nenea Iancu Caragiale şi aş spune: «Curat-murdar, domnule Victor Ponta»” a subliniat parlamentarul sucevean.

Liderul liberal este de părere că Victor Ponta nici nu avea cum să înţeleagă nevoile românilor şi, implicit, cele ale sucevenilor.

”Cum îşi închipuie sucevenii că acest Victor Ponta care îşi permite să achite doar într-o singură seară note de plată de zeci de mii de euro la un club poate să înţeleagă nevoile lor şi anume că au nevoie de şosea de centură, o investiţie care tot ni se promite că va fi dată în folosinţă de vreo trei ani şi nu s-a mai întâmplat, că au nevoie de aeroport, care s-a închis pentru că era ceaţă şi s-au oprit lucrările pentru că ploua afară” a conchis deputatul Ioan Bălan. 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI