La Centrul pentru Susținerea Tradițiilor Bucovinene Suceava

Simpozionul internațional „De la simboluri la semne“

> Participă specialiști de la institute de cercetare, universități și muzee din SUA, Macedonia, Germania, Ucraina, Italia și România
 

Muzeul Bucovinei organizează, în parteneriat cu Institutul de Arheologie din Iași, simpozionul „De la simboluri la semne”, care se va desfășura în perioada 2-5 septembrie a.c., la Centrul pentru Susținerea Tradițiilor Bucovinene, eveniment dedicat memoriei lui Klaus Schmidt. La manifestare vor fi prezenți cercetători de la institute de cercetare, universități și muzee din SUA, Macedonia, Germania, Ucraina, Italia și România. Cu acest prilej, vor fi lansate volumele „Sub semnul Pământului Mamă – Rădăcini preistorice ale unor tradiții românești și sud-est europene”, de Adrian Porociuc, și „Fifty years of Tartaria excavasion. Festschrift in Honor of Gheorghe Lazarovici on the occasion of his 73-rd Birthday” de Joan Marler. Volumele vor fi prezentate de prof. dr. Miriam Dexter Robbins, respectiv dr. Cornelia Magda Lazarovici.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: