PSD colaborează cu PNL în județul Suceava și nu cu PDL

Președintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, președinte al CJ Suceava, a declarat duminică, în replică la declarația liderului senatorilor PNL, Puiu Hașotti, că în județul Suceava PSD colaborează cu PNL.
 

„Referitor la declarația domnului senator Puiu Hașotti, cu privire la alianțele PSD din județul Suceava, menționăm că la Suceava funcționează un protocol de colaborare între PSD și PNL din vara anului 2010, care a fost consolidat în februarie 2011 sub format USL, în vederea alegerilor locale, și în septembrie 2012, în formula PSD-UNPR pe de o parte și PNL-PC pe de altă parte, pentru alegerile parlamentare. În ceea ce privește alegerile europarlamentare din vara acestui an, PSD Suceava așteaptă decizia politică de la CEx al PSD pentru a stabili eventualele alianțe politice”, a declarat Cătălin Nechifor. Presa națională arăta sâmbătă că războiul din USL a intrat în etapa pârelor și că vineri pesediștii și liberalii s-au acuzat unii pe alții de colaborare cu PDL în teritoriu, conturând astfel o adevărată hartă a trădărilor locale în Uniune. „Este foarte rău că PNL s-a aliat cu PDL la Ilfov. Mai sunt situații și în alte județe”, a declarat președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea. În replică, liderul senatorilor PNL, Puiu Hașotti, l-a acuzat pe Dragnea că dă dovadă de subiectivism. „Părerile sale de rău ar trebui să fie îndreptate în primul rând către alianțele pe care propriul partid le-a făcut cu PDL în județe precum Neamț, Mehedinți și Suceava”, l-a pârât Hașotti. Liderul liberal a mai punctat și că Dragnea a fost un important membru al PDL.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: