SUCT – dovada vie a faptului că seriozitatea și profesionalismul au viitor în județul Suceava

Atmosferă de mare sărbătoare, miercuri seara, la restaurantul Mozaic din complexul hotelier Sonnenhof din Suceava, la care au participat câteva zeci de oameni de afaceri reprezentând „spuma” din domeniul construcțiilor din județul Suceava, oficialități de prin rang, președintele CJ, Cătălin Nechifor, primarul Sucevei, Ion Lungu, și prefectul județului, Florin Sinescu, primari de comune, dar și un invitat special, președintele CJ Iași, suceveanul Cristian Adomniței, fost ministru al învățământului în Guvernul Tăriceanu. Toți au venit pentru a serba 60 de ani de la înființarea companiei SUCT SA din Suceava. Momentele dedicate discursurilor au trădat o mare doză de emoție pentru președintele consiliului de administrație al companiei, ing. Dumitru Popescu, dar și pentru invitați.
 

„Din 1953, de la înființare, am parcurs un drum în care am învățat continuu. Am încercat mereu să combinăm experiența și priceperea cu simțul de a le îmbunătăți în permanență. Și acesta e modul în care lucrăm astăzi – luând tot ce este mai bun din trecut și îmbinând cu ce știm și ce învățăm în fiecare zi. Cu fiecare piatră pe care o clădim ne punem amprenta în fortificarea bazelor societății, oferind noi oportunități de a progresa. Nu ne-am limitat niciodată. Am depus efort și am căutat să evoluăm constant pentru a face posibilă misiunea noastră, cea de a contribui la dezvoltarea infrastructurii și la îmbunătățirea vieții oamenilor. 60 de ani pe care i-am împlinit sunt despre realizări, despre vise devenite realitate, despre oamenii SUCT care, prin activitatea prestată zi de zi, au ajutat prezentul și viitorul să devină mai prosper, mai frumos, mai promițător” a spus Dumitru Popescu. Compania are și cu ce se mândri, statisticile fiind de partea sa. Astfel, dacă în 2009 firma avea o cifră de afaceri de peste 22 milioane de lei, cu 172 de angajați și un profit de 319.000 lei, s-a ajuns ca în 2012 numărul angajaților să crească la 196, cifra de afaceri la 35.572.000 lei, iar profitul să depășească 2,7 milioane lei. Atât președintele CJ Suceava, cât și cel al CJ Iași le-au urat managerilor companiei să aibă puterea să sărbătorească și centenarul firmei, singurul care a fost cu adevărat la înălțimea momentului fiind primarul Sucevei, care i-a oferit lui Dumitru Popescu, pe lângă un buchet de flori, și o diplomă de excelență din partea executivului local sucevean.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: